Više o Otočcu

"EUROPE GOES LOCAL" ZAPOČEO S PROVEDBOM U OTOČCU

07.02.2020.

U uredu Gradonačelnika održan je radni sastanak sa predstavnicom i mentoricom Grada Otočca  u projektu  "EUROPE GOES LOCAL".

Mentorica Grada Otočca, Branimira Penić iz Centra za mlade u Karlovcu  upoznala je  Gradonačelnika 

s glavnim ciljevima  projekta  na europskoj i nacionalnoj razini. Sastanku su prisustvovale pročelnica Ureda gradonačelnika i stučna suradnica koje su gradonačelnika informirale o aktivnostima  provedenim do sada, a sukladno  planu  razvoja  rada s madima. 

U tijeku je  mapiranje  zajednice kako bi se utvrdili potencijali i problemi iste  te je  planirano provođenje ispitivanje  potreba mladih u zajednici. Kako bi se osvijestio  što veći broj  problema i mogućnosti za mlade u Gradu Otočcu, sve organizacije, udruge, KUD-ovi, te društva  zainteresirana  o temi,  a koja do sada nisu kontaktirana  pozivaju se na dijalog i uključivanje u razvoj rada s madima.

Za sve informacije  obratite se  Uredu gradonačelnika  osobno ili na broj telefona 053/773-555. Više o temi možete saznati  u emisiji " Sastanak s razlogom" u ponedjeljak ( 10. veljače 2020.) s početkom u 9,30 sati na HRO-u.