Više o Otočcu

Održan radni sastanak vezan za pripremu projekta Rekonstrukcija, uređenje i opremanje aerodroma Otoč

01.09.2010.

U Vijećnici Grada Otočca dana 01.rujna 2010. g u 10,00 sati, održan je prvi radni sastanak vezan za suradnju u pripremi projekta Rekonstrukcija, uređenje i opremanje aerodroma Otočac.

Navedeni projekt Grad Otočac kandidirati će na Natječaj za dobivanje sredstava iz pred pristupnih fondova, u okviru programa IPA IIIC Business Related-Infrastructure Grant scheme.

Za navedeni projekt dobivena je Tehnička pomoć Potpora učinkovitoj provedbi sheme bespovratnih sredstava za poslovnu infrastrukturu u okviru operativnog programa za regionalnu konkurentnost.

Na prvom radnom sastanku bili su prisutni  predstavnici nositelja projekta odnosno Grada Otočca, Mario Barković, Gradonačelnik grada Otočca, Hrvoje Ostović, zamjenik Gradonačelnika, Ivan Francetić, voditelj Odsjeka za gospodarstvo malo i srednje poduzetništvo, Valerija Kraljić stručni suradnik Odsjeka, zajedno sa suradnicima na projektu  LIRA, g. Andrija Brkljačić, predstavnici MRRSVG-a gđa. Spomenka Djurić i gđa. Ines Franov-Beoković, kao i tim Tehničke pomoći pod vodstvom g. Charalampos Panorios i gđa. Anje Celio-Cega.

Tema radnog sastanka bila je utvrđivanje načina rada sa timom Tehničke pomoći, predstavljanje osoba prijavitelja projekta (Grada Otočca) koje će raditi sa timom Tehničke pomoći, utvrđivanje obveza prijavitelja projekta (Grada Otočca) sukladno prethodno potpisanom Sporazumu o suradnji.

Na sastanku  se također raspravljalo o svim relevantnim pitanjima koja se odnose na obuhvat projekta, dostavu potrebnih podataka i dokumentacije, uz utvrđivanje rokova za dostavu istih, kako bi se projekt što bolje pripremio za objavljeni natječaj.